12,5 jaar GEWOON!

Feest en nog eens Feest!

DSC 0362

Hoe begin je bij het beschrijven van het Jubileum van een dirigent. Nou dat kan wel eens veel simpeler worden als gedacht. Je spreekt e.e.a. af met de sympathieke vrouw van Henk om te vertellen dat we hem graag willen huldigen voor zijn 12,5 jarig jubileum op de (normale) repetitieavond. En zo komt onze dirigent even vrolijk als altijd naar onze repetitie avond. Gewoon in een vest en niet in een colbert. Maar ja.. Onze dirigent is gewoon Henk. Omdat er tevens op deze avond een veertigjarig jubileum geplant stond van Gerrit van de Hoek, keek Henk wel heel vreemd op dat zijn vrouw met de feestvierende familie mee naar binnen liep. Zich nog amper bewust van wat er gebeuren zou, was het voor velen wel een vermakelijk gezicht. De voorzitter sprak namens het koor zijn waardering uit voor onze dirigent.

We zijn dankbaar dat we dit mochten vieren! 12,5 jaar een dirigent in je koor hebben die inmiddels al een deel van het Koor is. Henk hoort gewoon bij ons! En, gewoon is niet gewoon!

Uiteraard hebben we Henk samen met zijn vrouw een geschenk aan mogen bieden en de daarbij behorende bloemen. Ohh ja.. En de dirigent mocht zelf kiezen welk lied we zouden zingen… Heel gewoon!

 

Nieuws van de Nestor

JubileumKoor 08
04 apr 2023

Feestelijk...

Was het bericht welke ik van het bestuur ontving nadat ik vroeg hoe de huldiging verlopen…
DSC 0362
03 feb 2023

12,5 jaar GEWOON!

Feest en nog eens Feest! Hoe begin je bij het beschrijven van het Jubileum van een…
DSC 0349
03 feb 2023

40 jaar KOORKRACHT!

Gerrit is 40 jaar KOORKRACHT. Wie kent Gerrit niet..?? Bijna onmogelijk voor de leden van…
DSC 0322
23 jan 2023

Jubileum Reier Vos

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en toch hebben wij alweer een lid mogen…