Jubileum Reier Vos

DSC 0322

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en toch hebben wij alweer een lid mogen huldigen. Dit keer mochten wij het jubileum vieren van Reier Vos. Dat wij zo vaak een jublileum mogen meemaken zegt veel! De sfeer en de gezeligheid doen er zeker toe. Maar ook de kwaliteit van de zangkunst staat bij ons hoog in het vaandel. Dat was iets wat de zowel de vrouw (Dikkie) en de kinderen ons meegaven tijden de huldiging.

We zijn blij en dankbaar dat Reier al weer 25 jaar ons koor versterken mag. Uiteraard ontving hij de Jubileumspeld en was er voor zijn vrouw een bos bloemen.

 

Jubileum Henk Spijker

DSC 0302 Middel

Donderdag avond was het opnieuw feest bij het Christelijk mannenkoor ’t Harde. Samen met zijn dochters, schoonzoon en vriendin mocht Henk spijker vieren dat hij al 25 jaar lid is van ons koor. Dat Henk niet snel verstek laat gaan, betekend dat het koor hem zeer dierbaar is. En niet alleen zijn aanwezigheid is van waarde ook heeft Henk een lange tijd zijn hand en spandiensten verleent. Samen met zijn familie hebben we uit volle borst een bemoedigend lied gezongen. Gelukkig heeft Henk hiervan genoten ook al was het gemis van zijn vrouw ook tijdens dit jubileum aanwezig. Uiteraard heeft ook Henk zijn jubileum speld in ontvangst mogen nemen. Dankbaar terugzien op weer een mooie jubileum en repetitie avond!

 

 

Jubileum Bert Spaan

Nu wij onze eerste repetities weer op een enigszins normale wijze mochten hervatten konden wij ons koorlid en lid van de evenementen commissie in het zonnetje zetten. De voorzitter sprak zijn bewondering uit voor zijn actieve deelname bij het mannenkoor. Gedreven en altijd aanwezig is hij een belangrijke pijler onder ons koor. Samen met zijn vrouw en dochter konden wij dit heuglijke feit vieren. En werden zij gefeliciteerd met dit 50 jarig jubileum.

DSC 0244

 

Jubileum Jan Roozeboom 50 jaar lid

DSC 0084 Aangepast

Donderdag avond hielden wij onze eerste repetitie avond van het seizoen 2022-2023

Het werd een bijzonder avond waarin we lief en leed met elkaar met elkaar deelden. Heel bijzonder en feestelijk op deze avond was de huldiging van Jan Roozeboom.

In het bijzijn van o.a. zijn vrouw mochten wij vieren dat hij al 50 jaar als trouw koorlid aan ons verbonden is.

Jan houdt van muziek. Met het orgel als zijn favoriete instrument en zijn stem om te zingen van zijn Heiland.

 

We danken Jan voor zijn bereidwilligheid en zijn trouwe koorbezoek. En daarnaast zijn jarenlange hulp bij het opbouwen van het podium.

 

Namens ons hartelijk gefeliciteerd met dit prachtige jubileum.

 

 

Jubileum Jacob te Hoope

Op 2 mei Jongstleden overleed Jacob. Uiteraard leven wij mee met zijn vrouw kinderen, kleinkinderen en de rest van de familie. Eind vorig jaar mochten wij Jacob te Hoope huldigen. Door de toen geldende maartregelen konden wij de huldiging niet zo glans geven als dat wij gewend zijn. Maar dat mocht geen reden zijn om minder dankbaar te zijn voor dit trouwe lid wat al 50 jaar lang een warm hart draagt voor ons koor. Verdrietig is wel dat hij door ziekte op tijd van schrijven de koorvonden niet kan bezoeken. Uiteraard leven wij mee met hem en zijn vrouw en hopen wij hem toch nog weer te mogen verwelkomen.

DSC 0041

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws van de Nestor

DSC 0322
23 jan 2023

Jubileum Reier Vos

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en toch hebben wij alweer een lid mogen…
DSC 0302 Middel
18 nov 2022

Jubileum Henk Spijker

Donderdag avond was het opnieuw feest bij het Christelijk mannenkoor ’t Harde. Samen met…
DSC 0084 Aangepast
09 sept 2022

Jubileum Jan Roozeboom 50 jaar lid

Donderdag avond hielden wij onze eerste repetitie avond van het seizoen 2022-2023 Het…
DSC 0244
11 feb 2022

Jubileum Bert Spaan

Nu wij onze eerste repetities weer op een enigszins normale wijze mochten hervatten…