• 5.jpg
  • 4.jpg
  • 3.jpg
  • 1.jpg
  • 6.jpg
  • 2.jpg

Jubilarissen in het zonnetje

 

 

Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o.  huldigt twee  jubilarissen.

 

Op donderdag  11 januari was er in de pauze weer veel bedrijvigheid te  bespeuren  op de wekelijkse repetitieavond van het mannenkoor uit het ’t Harde.  De voorzitter mocht weer twee jubilarissen huldigen. Eerst werd dhr. Gerritjan Juffer gehuldigd vanwege zijn 25 jarige lidmaatschap.

De voorzitter roemde hem om zijn trouw aan het koor, en zijn altijd opgewektheid, waarmee hij menig maal de sfeer bepaalde in positieve zin. Zijn vrouw en kinderen  waren getuige van de huldiging en felicitaties  De inmiddels beroemd geworden mannenkoorklok met inscriptie mag nu ook bij dhr. Juffer  in de huiskamer prijken.

 

Als tweede jubilaris werd  dhr. Gerard Dijkhuizen in het zonnetje gezet. Ook hier kwamen de woorden van trouw en vooral positief meedenken aan de orde. Gerard Dijkhuizen is 82jaar en pas op zijn 42ste jaar lid geworden van het koor. Dus hij is nu 40 jaar lid en dat hij deze mijlpaal heeft gehaald, is toch wel iets om dankbaar voor te zijn. Gerard mocht de gouden speld in ontvangst nemen.

 

De echtgenoten van beide jubilarissen werden door de voorzitter in de bloemen gezet en bedankt dat zij de heren  op de donderdagavond altijd vrijaf hebben gegeven om naar het koor te gaan. Na de huldiging werd er onder genot van een kopje koffie en in het bijzijn van verdere familie nog even gezellig doorgepraat.

 

 

 Een uitgebreid beeldverslag kunt u hier vinden. 

 

Aankomende concerten

Nieuws van de Nestor

Huldiging Cor Bultema.
maandag 22 oktober 2018
Cor Bultema gehuldigd.   Afgelopen donderdagavond mochten we als koor weer een jubileum vieren. Dit keer mochten we de familie van Cor Bultema verwelkomen om samen met ons...
Jubileum dhr. A. Franken
donderdag 20 september 2018
Afgelopen donderdag 6 september mochten we vieren dat dhr. A. Franken 25 jaar aan ons mannenkoor verbonden was. De aanwezige familie was op de hoogte gebracht en zij...
More innestor